Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Winneke Hoek

Winneke is eind 1996 in Enschede komen wonen met haar gezin. Haar man, Leo, had gesproken met Ton en Dinie vd Woude en hoorde dat er een vacature was bij de boekhandel. Zo is Winneke in het voorjaar van 1997 bij boekhandel David begonnen. Jaren geleden had Winneke al eens gezegd ooit eens in zo'n winkeltje te willen werken, en al was ze het zelf alweer vergeten, Leo wist het nog! Na een secretaresse opleiding is Winneke bij haar vader in Rotterdam gaan werken, die een staalwarenzaak had. De combinatie van administratieve werkzaamheden en het helpen van klanten in de winkel vond ze geweldig, en dat is wat ze nu eigenlijk ook bij David doet. Binnen het bestuur is ze secretaresse en daarnaast helpt ze gezellig in de winkel, en is ze verantwoordelijk voor de kaarten. (En daar zijn best veel verschillende soorten van, dus genoeg te doen!)

Samen met haar man onderneemt Winneke van alles, naast het werken bij David. Ze passen op hun kleinkinderen, elke week op twee kleindochters en een keer per maand ook een kleinzoon, die wat verder weg woont waardoor ze op hem niet vaker kunnen passen. Winneke en Leo genieten van hun kinderen en hun gezinnen, en hebben ook tijd om meer met vrienden af te spreken. Gezelligheidsdieren dus :)

Oorspronkelijk kerkte Winneke in de Lutherse kerk, inmiddels zijn ze lid van de Goed Nieuws Gemeente in Enschede.
Winneke leest graag (heel handig als je in een boekhandel werkt), speelt gitaar en ook het werken bij David is voor haar een hobby.
Winneke geniet van andere mensen, vindt het heerlijk met anderen te "bomen" over de Bijbel en vindt het dan ook heerlijk te praten met klanten in de winkel. Kijken wat er nieuw is, cadeauartikelen, boeken en uiteraard het bijhouden van de kaarten.
Al met al is Winneke een gezellige collega, en een aanwinst voor de winkel. Ze prikkelt, moedigt aan, en heeft een droge humor waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar.

© 2016 Boekhandel David