Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Henk Drost

Velen zullen hem nog niet kennen als collega, omdat Henk vooral achter de schermen actief is, maar ook daar wordt hard gewerkt;) Ton en Dinie (oprichters van de boekhandel) hebben Henk in 2006 gevraagd Bert Schimmel op te volgen als penningmeester. Vanaf die tijd is Henk vrijwel elke donderdagavond te vinden in de winkel, bezig met de administratie. Sinds het vertrek van Ton is Henk ook actief als “manusje-van-alles”, waar wij dames erg blij mee zijn! Van verwisselen van kapotte lampen, tot schilderen en of reinigen van de voorgevel, Henk draait er zijn handen niet voor om. Zelfs de bovenbuurvrouw heeft Henk zijn telefoonnummer, en belt midden in de nacht of ’s ochtends vroeg als er is ingebroken.. Een zeer boeiende en uitdagende functie, aldus Henk. Het leukste vindt Henk de samenwerking in het bestuur en het team, al begint Henk zich wel een beetje eenzaam te voelen als man, nu ook de laatste man ons gaat verlaten.. (voorzitter Daniel)

Henk is getrouwd met Hetty en ze hebben 4 kinderen. Twee dochters en twee zoons, waarvan de jongste momenteel voor 2 jaar in Australie verblijft. Henk en Hetty hebben plannen hem voor 4 weken op te zoeken dit jaar. Ook zijn Henk en Hetty sinds januari vorig jaar trotse opa en oma van een kleindochter. Henk is kerkelijk verbonden aan de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk. Hij is daar op meerdere gebieden actief geweest en is nu sinds een paar jaar penningmeester. Voor de insiders geen verrassing, want Henk is ruim 30 jaar werkzaam geweest bij een bank ;) Sinds 2014 maakt Henk geen deel meer uit van het arbeidsproces, maar wie denkt dat hij dan tijd over heeft, zit er naast. Naast zijn werk bij David is hij ook penningmeester/boekhouder van de kerk. Hij maakt deel uit van de werkgroep Enschede van het NBG en hij klust veel bij familieleden en in zijn eigen huis. Henk mag graag tuinieren en fietsen in de natuur, samen met Hetty. Ook leest hij graag een mooi boek, als hij daar de tijd voor heeft;) Al met al is Henk dus een drukbezette man, maar alles gaat duidelijk met liefde en plezier.

Als collega bij David is Henk een gezellige, humoristische, maar ook een duidelijke en geduldige man en wij zijn maar wat blij met hem! Niet dat wij dames ons “mannetje”niet kunnen staan, maar hoe fijn is is het om iemand te hebben voor de typische “mannendingen”, zoals het bijhouden van de ketel-druk, of het vervangen van plafondplaten! En dan hebben we het nog niet eens over de boekhouding en de verzekeringen ed… Henk is een waardevolle collega en we hopen nog lang van hem te mogen genieten!

© 2018 Boekhandel David