Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Corry van der Vliet

Corry is in 2011 begonnen bij boekhandel David.

De ontmoeting met veel verschillende mensen van allerlei achtergronden maar wel dezelfde basis vindt ze heel verrijkend. De gesprekken en het luisteren, soms bemoedigen of bidden met mensen vind ze fijn om te doen.

Ook het zoeken naar een boek of cadeau vindt Corry leuk om te doen.

Samen met haar man Cor heeft Corry 3 kinderen en 7 kleinkinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Een heerlijk gezellige bende!

Naast haar werk bij David doet Corry ook nog vrijwilligerswerk bij Manna (christelijk verzorgings- /bejaardentehuis), helpt ze een mevrouw met zwemmen een keer in de week en bezoekt ze regelmatig onze Dinie (een van de oprichters van boekhandel David!). Verder past Corry veel op de kleinkinderen en doet ze veel in en om de kerk.

Corry bezoekt de Evangelische Gemeente in Enschede. Voor velen ook bekend als "Heidestraat".

Corry's hobbys zijn lezen, wandelen, fietsen en zwemmen. Ook kookt ze graag (en dat kan ze ook als de beste!! Wij collega's hebben dat regelmatig mogen ervaren) en in de winter houdt ze er van een gezellige legpuzzel te maken. Corry is een sportief, bezig bijtje ;)

Corry's motto is: Wij zijn gezegend om tot zegen te zijn.

Al met al is Corry een liefdevolle, warme, zorgende vrouw, die altijd wel iets aan het doen is. Spontaan en een verrijking voor ons team!

© 2016 Boekhandel David