Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Annemarie Brouwer

Op 7 november 2009 is Annemarie begonnen bij Boekhandel David. Ze is op een bijzondere manier bij de winkel terecht gekomen, want eigenlijk was ze op zoek naar een betaalde baan in de verzorging of kinderdagverblijf.. Op de terugweg van het uitzendbureau ging ze nog even langs David om een boek op te halen. Een boek dat ging o.a. over wel of niet werken.. Ze kwam erover in gesprek met Ada en die vroeg waarom Annemarie niet bij David kwam werken. Dat voelde zo goed, haar hart deed letterlijk een sprongetje! Annemarie heeft dit echt als leiding ervaren.

Het werken bij David geeft Annemarie vreugde. Ze word blij als ze aan David denkt. De sfeer, de warmte , de rust, de ontspannenheid die er hangt. Aldus Annemarie. Ze ervaart er veel liefde en voelt zich er veilig. En de omgang met de klanten vind ze het leukst. De gesprekken, samen nadenken, bemoedigen. Ook geniet ze enorm van haar collega's. We hebben een heerlijk warm team.

Naast haar werk heeft Annemarie vier kinderen, en twee schoonkinderen, waar ze erg van geniet. Ze is haar man dan ook dankbaar voor de vrijheid die ze krijgt. De rolverdeling is ook heel eerlijk verdeeld: Hij verdient het geld en Annemarie geeft het uitJ

Annemarie en Frank zijn kerkelijk betrokken bij de Bethel kerk (PKN) en Annemarie is daar ook jeugdouderling. Daarnaast doet ze ook PGB werk.

Haar hobby’s zijn lezen (heel handig als je bij David werkt), wandelen, koffie leuten en goeie gesprekken hebben met vrienden en familie. En ook is Annemarie de eerste die voor een ander de handen uit de mouwen steekt waar nodig.

Annemarie is een lieve, dienstbare, humoristische collega en het is altijd weer een genot om met haar samen te werken!

© 2017 Boekhandel David