Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Alice Scholtens

Alice kwam in februari 2009 bij boekhandel David werken. Ze was als klant in de winkel en zag een briefje liggen met de vraag naar vrijwilligers. Omdat haar jongste net naar school ging en omdat ze erg van lezen houdt, leek haar dit erg leuk! En ze had er nu de tijd dus voor. Alice is getrouwd en heeft 5 kinderen. De oudste is getrouwd en de rest woont nog thuis. De jongste is 13 en de oudste 28. Twee meiden en drie jongens, een gezellige drukte dus!

Alice is van kinds af aan lid van de Gereformeerd Vrijgemaakte kerk, waar er vier van in Enschede zijn. Drie daarvan heeft ze vanbinnen meegemaakt, de laatste, Oost, daar kerkt ze sinds haar trouwen. Hobby’s heeft Alice genoeg; lezen, puzzelen, haken..creabea dus.

Wat het werken bij David voor Alice zo leuk maakt zijn de contacten met de klanten, de leuke gesprekken, maar ook het mooie team waar ze deel van uitmaakt. (fijn om te weten als collega’s, wij waarderen haar ook enorm!) Alice is ook, samen met een andere collega, verantwoordelijk voor de muziek, cd’s en dvd’s. Kan ze erg druk mee zijn…;) Wat Alice zo’n mooi mens maakt is dat ze altijd een goed humeur bij zich heeft. Hoe de omstandigheden ook zijn, Alice is altijd even goedgemutst;)

Met haar gezelligheid, humor en positieve instelling is Alice een fantastische collega en zijn we ontzettend blij haar in ons team te hebben.

© 2016 Boekhandel David