Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Ada Otter

Laten we beginnen met "onze Ada", degene die het meest aanwezig is in de winkel, het meeste weet en de grootste beslissingen neemt. Toevallig is zij dan ook de enige die wél wat betaald krijgt. Waar zouden we zijn zonder Ada. Zonnetje in huis, enthousiast en gedreven.

Ada werd door Ton en Dinie gevraagd bij hun te komen werken. Ze is op 13 mei 1998 begonnen, op de verjaardag van haar dochter.. Ze durfde niet al meteen vrij te vragen haar eerste werkdag, maar daardoor is het ook een onvergetelijke datum geworden

Ada kerkte oorspronkelijk bij de PKN, maar gaat inmiddels naar een huisgemeente, genaamd Elim. Ada is moeder van drie (een zoon en twee dochters), en oma van twee meiden. Ze past regelmatig op de jongste kleindochter, die sinds kort naar school gaat. Ook is Ada graag creatief bezig met glas in lood, tiffany, en haar laatste projectje: glasfusing. Zelfs in de winkel zijn enkele van haar creaties te koop.

Ada geeft mede leiding aan de avonden van Bijbelschool Twente, dat onderdeel is van Charis Bible College. Het praten (en zingen) over God, Jezus, is Ada op het lijf geschreven, ze vindt het heerlijk.

Wat ze zo leuk aan de winkel vindt zijn de verschillende mensen die ze tegen komt, zowel klant als haar collega's. Ze vindt het dan ook heerlijk mensen van verschillende kerken, achtergronden, te ontmoeten en met ze te werken. Gelukkig maar, want van haar collega's (wij dus) zit er niet eentje bij haar in de gemeente.

Ada's motto: God is directeur. Dit zegt ze ook regelmatig, dus voor ons als collega's geen verrassende uitspraak meer, wel een originele.

Met haar inzichten, humor en toewijding weet Ada menig mens te inspireren, ondersteunen en warm te maken voor haar grootste passie: Jezus.

© 2016 Boekhandel David