Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 25,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Nieuwsbrief December

Nu de laatste maand van het jaar 2020 is aangebroken, willen we deze nieuwsbrief graag gebruiken om u te bedanken. Dank u wel voor uw steun aan onze winkel, uw gebed, uw gift.  Dank u wel voor uw belangstelling, het vragen hoe het nu gaat, het uitspreken van uw waardering. Dat doet goed! Uit de gesprekken die we met u als klant hebben, merken we dat we allemaal graag willen dat David blijft bestaan voor Enschede en omgeving. Zo kunnen we u blijven voorzien van boeken en cadeauartikelen, maar we mogen ook een luisterend oor zijn voor een ieder die dat nodig heeft, we mogen mensen bemoedigen en helpen hun weg te vinden in het geloof. We zijn dankbaar dat dit alles ook het komende jaar doorgang kan vinden.

Het thema van de lees en luister gids van winter 2020 is 'Tijd om te delen'. Daar sluiten we graag bij aan. Wat heeft u te delen? Een kaartje, een belletje, een bemoedigend woord, een cadeautje, een mailtje of een appje? We hebben gemerkt dat de kaartverkoop is toegenomen. Het omzien naar elkaar is, zeker in het afgelopen jaar, nog belangrijker geworden.  U blijft, uiteraard met inachtneming van alle bekende maatregelen, van harte welkom in onze winkel. We bezorgen ook bij u thuis. U kunt online bestellen (www.boekhandeldavid.nl), ons een mail sturen (info@boekhandeldavid.nl) of naar de winkel bellen (053 4323363).

Advent en Kerst voor kinderen

Nog genoeg kerstboeken, kleurplaten en andere kerstgeschenkjes voor kinderen!

Nieuwe cadeaubon!

Extra leuk om cadeau te geven: onze nieuwe cadeaubon! Een nieuw, fris ontwerp!

Spel: 40 tellen

Een superleuk spel voor maar € 3,99! Een spel vol humor, snelheid en gezelligheid! In dit spel teken je, beeld je uit, omschrijf je of geef je hints over de woorden op je kaartje. Welke vorm je ook kiest, probeer je boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Speel individueel of in teams tegen elkaar voor de hoogste score. Leeftijd: 10+

Kaartenmolens

Voor de liefhebber: We hebben enkele kaartenmolens over. Als u er een of meer kunt gebruiken, laat het ons weten en u mag er een ophalen voor een vrije gift...

Noël

Acht verhalen rond de geboorte van Jezus. De verhalen in dit magazine zijn een vrije bewerking van het kerstevangelie van Lukas. Het oude kerstverhaal komt tot leven door de ogen van Elisabeth, Zacharias, Jozef, Maria, Simeon, Anna, Mesullam en Melchior. Hun verhalen zijn levensecht en herkenbaar. Bent u geïnteresseerd, kijk dan even op onze website. 

HSV Bijbel in een jaar

Met deze HSV Bijbel in een jaar heb je een complete Bijbel in handen, verdeeld in 365x drie passages. Het lezen van deze drie passages per dag zorgt ervoor dat je de hele Bijbel in één jaar kunt doorlezen. Deze editie in de Herziene Statenvertaling biedt een frisse kijk en nieuwe inzichten door haar unieke opzet. Elke dagelijkse lezing bestaat uit: – een vertellend/verhalend gedeelte (weergegeven in drie kolommen) – een onderwijzend gedeelte (weergegeven in twee kolommen) – een gedeelte uit de poëzie- of wijsheidsboeken (weergegeven in één kolom)

Een prachtige stimulans om de oude gewoonte van regelmatig de gehele Bijbel te lezen weer nieuw leven in te blazen! U kunt de HSV Bijbel bestellen via onze website.

Het David team wenst u gezegende Kerstdagen en een voorspoedig 2021 toe!