Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 25,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
Winkelen op afspraak

We zijn erg blij dat we u weer mogen ontvangen in onze winkel. Nog niet als vanouds, maar het is weer een stap verder naar een volledige opening. Vanaf woensdag 3 maart bent u welkom. Het gaat als volgt. U moet zich 4 uur van te voren hebben aangemeld. Maximaal 2 klanten per tijdslot. U kunt naar de winkel bellen (053) 4323363 of mailen naar info@boekhandeldavid.nl om een afspraak te maken. Vanaf 3 maart zijn we aanwezig van 10.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag t/m zaterdag). Uiteraard blijft het ook mogelijk te bestellen via de website, www.boekhandeldavid.nl, of telefonisch te bestellen.

Nieuwsbrief Maart

De boekhandel David nieuwsbrief met al het nieuws van de winkel en een leuke aanbeveling. Klik hier verder om meer te lezen!

Click & Collect

Afhaalloket voor de boekhandel Winkels mogen een afhaalloket openen vanaf woensdag 10 februari. Het gaat dan om ‘click & collect’: het afhalen van online of telefonisch bestelde producten. Het afhaalpunt moet buiten zijn, door 1 persoon binnen een vastgestelde tijdslimiet worden bezocht en er moet 4 uur zitten tussen bestellen en afhalen. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan kunt u naar de winkel bellen of mailen. We spreken dan een tijd met u af wanneer u uw bestelling op kunt halen.

Nieuwsbrief December

De nieuwsbrief is het medium om op de hoogte te blijven van de boekhandel. Hierin staan aanbevelingen van boeken en cadeauartikelen maar ook hoe het gaat in de boekhandel. Wilt u de nieuwsbrief via de mail graag ontvangen? Dan kunt u mailen naar info@boekhandeldavid.nl of u kunt zich aanmelden als klant bij het kopje inloggen en aangeven dat u de nieuwsbrief zou willen ontvangen. Klik hierop door om de nieuwsbrief van December te lezen.

Hoe leuk om zo begroet te worden 😍. Deze theeglazen zijn vanaf nu in onze winkel te koop voor €4,65

Deze en meer mooie artikelen zijn net nieuw in onze winkel aan de Beltstraat.

Israel Producten Centrum

Vind hier een overzicht van Israel Producten die wij in onze winkel verkopen. Bestellen in onze winkel is ook mogelijk. Lees meer over de doelstelling en werkwijze van Israel Producten Centrum. • Wijn & Voedsel • Schoonheid • Geschenkpakketten • Jodendom & Israel • Sieraden & Meer

Lieve nieuwe baby artikelen

Ben je opzoek naar een lief kraamcadeau? Deze en meer mooie artikelen zijn net nieuw in onze winkel aan de Beltstraat.