Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 25,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
Tijdelijke sluiting van boekhandel David

Beste mensen, Helaas moeten wij ook onze deuren tijdelijk sluiten. Maar wij kunnen u nog steeds van dienst zijn! U kunt nog steeds bestellen, online of telefonisch. Er zal regelmatig iemand in de winkel aanwezig zijn om bestellingen gereed te maken. U kunt uw bestelling NIET op komen halen. Bestellingen proberen wij zoveel mogelijk zelf te bezorgen, of anders op te sturen. U kunt op afspraak online in de winkel rondkijken via beeldbellen. WIJ HEBBEN U NODIG!! We zijn zo goed mogelijk bereikbaar via de volgende kanalen; Telefoon 053-4323363 (u kunt ook het antwoordapparaat inspreken) E-mail info@boekhandeldavid.nl Website www.boekhandeldavid.nl Instagram en Facebook. Hopelijk kunnen we elkaar op deze manier blijven helpen. Team Boekhandel David.

Nieuwsbrief December

De nieuwsbrief is het medium om op de hoogte te blijven van de boekhandel. Hierin staan aanbevelingen van boeken en cadeauartikelen maar ook hoe het gaat in de boekhandel. Wilt u de nieuwsbrief via de mail graag ontvangen? Dan kunt u mailen naar info@boekhandeldavid.nl of u kunt zich aanmelden als klant bij het kopje inloggen en aangeven dat u de nieuwsbrief zou willen ontvangen. Klik hierop door om de nieuwsbrief van December te lezen.

Lees en Luister Gids special: kinderbijbels

De Lees en Luistermagazine is een gratis magazine vol met leuke en nieuwe boeken, gifts en artikelen die te vinden zijn in de christelijke boekhandel. De special voor kinderbijbels is net uitgekomen met veel inspiratie voor kinderbijbels en bijbelverhalenboeken voor alle leeftijden.

Hoe leuk om zo begroet te worden 😍. Deze theeglazen zijn vanaf nu in onze winkel te koop voor €4,65

Deze en meer mooie artikelen zijn net nieuw in onze winkel aan de Beltstraat.

Israel Producten Centrum

Vind hier een overzicht van Israel Producten die wij in onze winkel verkopen. Bestellen in onze winkel is ook mogelijk. Lees meer over de doelstelling en werkwijze van Israel Producten Centrum. • Wijn & Voedsel • Schoonheid • Geschenkpakketten • Jodendom & Israel • Sieraden & Meer

Lieve nieuwe baby artikelen

Ben je opzoek naar een lief kraamcadeau? Deze en meer mooie artikelen zijn net nieuw in onze winkel aan de Beltstraat.