Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Supermam


Nederlands | 26-08-2020 | 80 pages

9789492959850

Paperback / softback


€ 6,95


 Product store stocks

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Tekst achterflap

Het Supermam magazine wordt uitgegeven door moeders voor moeders. Hoofdredacteur Priscilla Docter, schrijfster en zelf moeder van zes kinderen, zag behoefte en ruimte ontstaan voor een christelijk magazine waarin gelovige en/of zoekende moeders van deze tijd worden geïnspireerd en uitgedaagd in hun geloofswandel. Met een klein team van moeders Renate Agteres, Annegreet Peggeman, Ellie van Deutekom, Harmieke van Eijk, Marchien de Lange en Joke Tan, weten zij dit frisse magazine te maken tot een ware lust om te lezen. Eerlijke en kleurrijke verhalen achter het opvoeden komen aan bod. Het magazine bevat een goede mix van veelzijdige artikelen, pakkende foto’s, grappige columns, kindvriendelijke menu’s, en brengt inspirerend nieuws over alles wat moeders interesseert. Het blad daagt uit tot creativiteit. Onze drijfveer als team is om imperfecte moeders aan te moedigen om hun moederschap in alle afhankelijkheid van God te doen.

Slogan/Promotie

Iedere mam is een supermam!

Biografie

Ik ben Priscilla Docter, moeder van zes kinderen die een heerlijke dynamiek in het leven van elke dag brengen. Ik ben volledig thuis en van daaruit schrijf ik boeken en blogs, volg ik een Bijbelschool en geef ik, op verschillende plekken, Bijbelstudies. Ik ben een pionier. Ik houd van dingen opzetten of nieuw leven inblazen, zoals dit Supermam-magazine. Iedere dag probeer ik mijn vrede, vreugde en inspiratie te halen bij de Bron van Leven, Jezus. Het liefst zou ik aan Zijn voeten willen zitten, maar helaas vragen andere dingen ook mijn aandacht. Jezus betrekken in alle facetten van mijn leven is een levensstijl van mij geworden.

Details

EAN :9789492959850
Auteur: 
Uitgever :Scholten Uitgeverij B.V.
Publicatiedatum :  26-08-2020
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :296 mm
Breedte :230 mm
Dikte :7 mm
Gewicht :392 gr
Voorraad :Tijdelijk niet beschikbaar
Aantal bladzijden :80
Trefwoorden :  adoptie;imperfecte moeder;inspirerend;moederschap;priscilla docter;scholten uitgeverij