Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789492959430
Publicatiedatum:  15-04-2019
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 24

    Beschikbaar om te bestellen vanaf 15/04/2019

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

Kito de Dijkpoortkat woont sinds 2015 in De Dijkpoort in Hattem.

Kito de Dijkpoortkat woont sinds 2015 in De Dijkpoort in Hattem. Kito is inmiddels een begrip in dit stadje en dat komt mede door de Erfgoedlessen van het Cultuurplein Noord Veluwe en Erfgoed Gelderland. De leerlingen uit groep 1 van de basisscholen bezoeken De Dijkpoort en maken dan kennis met Kito. Kito op Bonenburg is speciaal geschreven voor de kinderen uit Heerde. Zij zullen door Kito meer leren over zichzelf en hebben daarbij de unieke mogelijkheid een bezoek te brengen aan het woonhuis van Landgoed Bonenburg. Landgoed Bonenburg is een Rijksmonument evenals de theekoepel, het historische park, de tuinaanleg en de tuinmuur. Het landgoed wordt particulier bewoond.

Kito de Dijkpoortkat gaat logeren. Zijn nichtje Mies heeft gevraagd of Kito een weekje bij haar komt slapen. Mies is een heel deftige poes en ze woont in een heel groot huis. Dat huis lijkt wel een kasteel, heeft Mies hem verteld. En de naam van het grote huis is Bonenburg.

Kito op Bonenburg is geschreven door Sandra Oosterveen. Het is een fi jn voorleesboek waarbij de illustraties de 10 verhaaltjes goed ondersteunen. Sandra Oosterveen is docent Nederlands en dyslexiespecialist. Door haar werk heeft zij ervaren hoe belangrijk het is dat kinderen worden voorgelezen om daarna de overstap te maken naar zelf lezen.

Kito gaat logeren Kito moet het huis uit Kito ontmoet Boine Kito en de ganzen Kito en de muis Kito bij de sluis Kito loopt op klompen Kito ruimt poep op Kito plaagt Boine Kito heeft heimwee

  EAN: 9789492959430
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   15-04-2019
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 258 mm
  Breedte: 257 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 430 gr
  Voorraad:  Beschikbaar om te bestellen
  Aantal bladzijden: 24