Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

De Plaatjesbijbel voor Kleuters


Nederlands | 23-09-2020 | 80 pagina's

9789491935268

Boord boek


€ 14,99


 

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Tekst achterflap

De Plaatjesbijbel voor Kleuters is een verzameling van 20 Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Met deze Kinderbijbel kan je samen met je kind de eerste stappen in het geloof zetten en ze helpen om een relatie met God en Jezus, hun Redder te ontwikkelen. Door deze Bijbelverhalen leren de kinderen dat: God alles heeft gemaakt God alles kan God van ons houdt God goed is God ons hoort Jezus van ons houdt en een vriend wil zijn Jezus onze Koning en Redder is We met Jezus kunnen leven - nu en voor altijd!

Recensie/Quote

In deze vrij dikke, hardkartonnen Bijbeluitgave, bedoeld voor kleuters, staan twintig van de bekendste verhalen opgenomen. Elk Bijbelverhaal beslaat twee dubbele pagina's, waarbij de tekst staat afgedrukt naast of boven de tekening die wisselend één of een dubbele pagina beslaat. De tekst is toegankelijk maar bevat wel een aantal taalkundige slordigheden. Na elk verhaal staat een verwijzing naar de Bijbelverzen en een citaat met als kern dat God voor ons zorgt. De kleurrijke illustraties zijn heel herkenbaar voor jonge kinderen. Stevige verzorgde uitgave, voorzien van hardkartonnen pagina's met twee afgeronde hoeken en glanzend papier. Het kaft is met foam gevuld. Op het omslag staat een tekening van Noach en de ark.

Details

EAN :9789491935268
Auteur: 
Uitgever :CLC Publicaties
Publicatie datum :  23-09-2020
Uitvoering :Boord boek
common.Language : Nederlands
Hoogte :206 mm
Breedte :164 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :796 gr
Status :Tijdelijk niet beschikbaar
Aantal pagina's :80