Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

De Plaatjesbijbel voor Kleuters

€ 14,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789491935268
Publicatiedatum:  23-09-2020
Formaat: Boord boek
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 80

   Tijdelijk niet beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

De Plaatjesbijbel voor Kleuters is een verzameling van 20 Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Met deze Kinderbijbel kan je samen met je kind de eerste stappen in het geloof zetten en ze helpen om een relatie met God en Jezus, hun Redder te ontwikkelen. Door deze Bijbelverhalen leren de kinderen dat: God alles heeft gemaakt God alles kan God van ons houdt God goed is God ons hoort Jezus van ons houdt en een vriend wil zijn Jezus onze Koning en Redder is We met Jezus kunnen leven - nu en voor altijd!

In deze vrij dikke, hardkartonnen Bijbeluitgave, bedoeld voor kleuters, staan twintig van de bekendste verhalen opgenomen. Elk Bijbelverhaal beslaat twee dubbele pagina's, waarbij de tekst staat afgedrukt naast of boven de tekening die wisselend één of een dubbele pagina beslaat. De tekst is toegankelijk maar bevat wel een aantal taalkundige slordigheden. Na elk verhaal staat een verwijzing naar de Bijbelverzen en een citaat met als kern dat God voor ons zorgt. De kleurrijke illustraties zijn heel herkenbaar voor jonge kinderen. Stevige verzorgde uitgave, voorzien van hardkartonnen pagina's met twee afgeronde hoeken en glanzend papier. Het kaft is met foam gevuld. Op het omslag staat een tekening van Noach en de ark.

  EAN: 9789491935268
  Auteur: 
  Uitgever: CLC Publicaties
  Publicatiedatum:   23-09-2020
  Formaat: Boord boek
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 164 mm
  Dikte: 35 mm
  Gewicht: 796 gr
  Voorraad:  Tijdelijk niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 80