Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 25,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789491935237
Publicatiedatum:  27-11-2019
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 64

    Levertijd: ca. 1-4 werkdagen • Gratis verzending vanaf € 25,- • Gratis afhalen in de winkel

Stip weet waarom iedereen stippen heeft. En hij is vastbesloten om erachter te komen hoe hij van zijn stippen af moet komen. Ga mee met Stip op avontuur en ontdek hoe hij van zijn stippen af komt.

Stip is een jongen die in een land woont waar iedereen stippen op zijn lichaam heeft. Telkens als iemand iets verkeerds doet, verschijnt er een nieuwe stip. Stip wil graag van zijn stippen af, dus gaat hij op reis om te ontdekken hoe hij van zijn stippen af kan komen. Hij komt langs verschillende dorpen en ontmoet verschillende mensen. Mensen die hun stippen verstoppen, mensen die net doen of ze geen stippen hebben en ook mensen die anderen de schuld geven van hun stippen. Uiteindelijk ontmoet Stip iemand die weet hoe hij van zijn stippen af kan komen. Maar daar moet hij wel wat voor doen en dat zal zijn hele leven veranderen. En ook dat van zijn familie. Het verhaal van Stip helpt kinderen om begrippen als zonde, vergeving en genade te begrijpen en te onthouden. Achter in het boek zijn gespreksvragen toegevoegd en een gebed om samen met het kind te bidden. Daarmee is dit boek een uitstekend hulpmiddel om kinderen het evangelie uit te leggen.

Een brief aan de ouders 1. De reis begint 2. De Bedekkers 3. De Schijnheiligen 4. De Beschuldigers 5. De Koning Gesprekshandleiding

Stip is een verhaal dat je aan je kinderen voor kan lezen en met hen kan bespreken. Ik hoop dat het verhaal van Stip gesprekken op gang brengt over Gods goedheid, onze zonde en de zegen van Jezus. Omdat het boek bedoeld is als ondersteuning bij gesprekken met kinderen, raden we aan om het op de volgende manier te gebruiken: 1. Bid voor de mogelijkheid om veel met je kinderen over Christus te praten. 2. Lees het verhaal eerst zelf helemaal door, voordat je het voorleest aan je kinderen. 3. Lees elke dag één hoofdstuk hardop voor aan je kinderen en gebruik de gesprekshandleiding achterin bij elk hoofdstuk. Denk eraan om vooraf de handleiding te lezen en voor te bereiden. 4. Bereid je voor om met je kinderen te bidden op het moment dat hij of zij daar klaar voor is. Dwing je kind niet om een beslissing te nemen. Laat de Vader hem of haar trekken, zoals het Hem behaagt! In Jesaja 1:18 staat: ‘Al waren uw zonden als scharlaken, ze zullen wit worden als sneeuw; al waren ze rood als karmozijn, ze zullen worden als witte wol.’ Ik hoop dat Stip jonge lezers zal helpen om die boodschap te begrijpen: hun zonden kunnen worden vergeven en ze verlossing kunnen vinden in de ene ware Koning. Ik ben dankbaar dat jullie zoveel van jullie kinderen houden dat jullie het allerbelangrijkste met hen willen delen: de liefde van Jezus! Hij moet meer worden, ik minder.

  EAN: 9789491935237
  Auteur: 
  Uitgever: CLC Publicaties
  Vertaler:  Marieke de Water
  Publicatiedatum:   27-11-2019
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 146 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 240 gr
  Voorraad: Levertijd: ca. 1-4 werkdagen • Gratis verzending vanaf € 25,- • Gratis afhalen in de winkel
  Aantal bladzijden: 64