Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789462783508
Publicatiedatum:  16-01-2016
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands

    Bestelbaar beschikbaar vanaf 16/01/2016

Maarten gaat verhuizen naar Tanzania. Zijn vader heeft daar een bloemenkwekerij. Maarten vindt het best leuk om in Afrika te wonen, want daar schijnt altijd de zon en is het lekker warm. Maar hij mist zijn vrienden wel heel erg. In het dorpje vlak bij de kwekerij ontmoet Maarten een jongen die zo oud is als hij. Juma – want zo heet de jongen – past iedere dag op de koeien. De twee jongens kunnen elkaar niet verstaan, maar toch worden ze algauw de beste vrienden. Maar dan krijgt Juma een ernstig ongeluk. Zal Maarten zijn nieuwe vriend nu moeten missen?

Maarten gaat verhuizen naar Tanzania. Zijn vader heeft daar een bloemenkwekerij. Maarten gaat verhuizen naar Tanzania. Zijn vader heeft daar een bloemenkwekerij. Maarten vindt het best leuk om in Afrika te wonen, want daar schijnt altijd de zon en is het lekker warm. Maar hij mist zijn vrienden wel heel erg. In het dorpje vlak bij de kwekerij ontmoet Maarten een jongen die zo oud is als hij. Juma – want zo heet de jongen – past iedere dag op de koeien. De twee jongens kunnen elkaar niet verstaan, maar toch worden ze algauw de beste vrienden. Maar dan krijgt Juma een ernstig ongeluk. Zal Maarten zijn nieuwe vriend nu moeten missen?

  EAN: 9789462783508
  Auteur: 
  Uitgever: 't Gulden Boek (CBC)
  Publicatiedatum:   16-01-2016
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 222 mm
  Breedte: 152 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 287 gr
  Voorraad:  Bestelbaar