Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Man van Tanna


Nederlands | 26-04-2023 | 280 Bekijk inkijkexemplaar

9789087189662

Paperback / softback


€ 16,95


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Tekst achterflap

1858: De Schotse John Paton voelt zich geroepen om het Evangelie te brengen aan de onbereikte volken, en vertrekt samen met zijn jonge vrouw naar Tanna, een eiland in de Stille Zuidzee. De missie van John is zeker niet zonder gevaar, want de bewoners van het eiland zijn kannibalen, en verschillende voorgangers van John zijn eerder door inboorlingen omgebracht. Maar John laat zich hierdoor niet weerhouden. Hij vestigt zich op het eiland en laat met zijn rustige en vriendelijke houding zien dat hij geregeerd wordt door de Vredevorst, in plaats van door wraak en bijgeloof. De eilandbewoners willen echter niet dat de blanke man hun manier van leven en gewoontes aantast. Ze werken John op allerlei manieren tegen en proberen hem zelfs van het leven te beroven. Maar het is alsof een onzichtbare Hand hem beschermt en bewaart. Hoewel het leven van John op Tanna vele moeiten en dieptepunten kent, mag hij weten dat zijn aanwezigheid op het eiland niet tevergeefs is. Het leven van John Paton is een indrukwekkend getuigenis van gehoorzaamheid en Godsvertrouwen. Het verrassende van deze verhalende biografie is dat de aanwezigheid van John op Tanna ook wordt beschreven vanuit het perspectief van een Tannese jongeman.

Biografie

Maarten Brand (1981) werkt in het basisonderwijs. In 2010 begon hij met het schrijven van korte verhalen en boeken. Diverse titels voor zowel volwassenen als kinderen staan inmiddels op zijn naam.

Details

EAN :9789087189662
Auteur: 
Uitgever :'t Gulden Boek (CBC)
Publicatie datum :  26-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :212 mm
Breedte :142 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :372 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :280