Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789087189303
Publicatiedatum:  18-04-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 128

    Beschikbaar om te bestellen vanaf 18/04/2023

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

Er is geen mens die vergeving van zonden ontvangt, zónder het bloed van de Heere Jezus. Het is Zijn bloed dat de zonden afwast en de mens reinigt. In datzelfde bloed belooft de Heere dat er geen enkel ander middel meer nodig is. De Heere kijkt naar dat bloed en zegt: ‘Kijk, in het bloed van Mijn Zoon, zie Ik dat alles voldaan is en dat dit bloed vergevend en reinigend werkt. Hiermee bevestig Ik mijn belofte dat Zijn bloed reinigt van alle zonden.’ Jaren geleden schreef de Engelse predikant John Owen zijn boek Bij U is vergeving. Hierin legt hij Psalm 130 uit. In Vergeving! vind je de rijke inhoud terug, geschreven in een taal die jij begrijpt. De auteur heeft geprobeerd de ernstige en liefdevolle boodschap van Owen zo nauwkeurig mogelijk over te brengen. Indrukwekkend is het hoofdstuk dat gaat over de vergeving van zonden. Owen vertelt daarin hoe de Heere de zonden van Zijn kinderen vergeeft en neemt je als het ware bij de hand om je te onderwijzen in de weg tot de zaligheid. Dit boek is geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als leidraad voor (jeugd)verenigingen. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met enkele (gespreks)vragen.

Jeroen Kriekaard (1987) is docent godsdienst op het Driestar College te Gouda. Daarnaast geeft hij catechisatie en cursus catechese voor ambtsdragers. Van zijn hand verschenen onder meer ‘Tot een volkomen verzoening’, ‘Alarm!’ en ‘Leven!’.

  EAN: 9789087189303
  Auteur: 
  Uitgever: 't Gulden Boek (CBC)
  Publicatiedatum:   18-04-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 211 mm
  Breedte: 142 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 165 gr
  Voorraad:  Beschikbaar om te bestellen
  Aantal bladzijden: 128