Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789087187910
Publicatiedatum:  22-09-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 128

    Bestelbaar beschikbaar vanaf 22/09/2022

Spannend jeugdboek over de WOII, geschreven door tante en nicht

Het is vrijdagmiddag en meester Daniel deelt zijn plan met groep acht. Op de afscheidsavond belooft het een groot spektakel te worden en alle groepachters mogen hieraan hun bijdrage leveren. Lynn gaat na schooltijd snel naar huis want oma is zoals gewoonlijk op bezoek. Daar wacht haar een grote verrassing. Oma nodigt Lynn uit voor een reisje naar Krakau, een grote stad in Polen. Lynn weet al snel waarover ze haar presentatie voor de afscheidsavond wil houden: Krakau in de Tweede Wereldoorlog. Eenmaal in Krakau beleven oma en Lynn allerlei avonturen en ontmoeten ze meneer Jacub die tijdens de afscheidsavond aanwezig wil zijn. Maar dat loopt anders dan gedacht … Rina Molenaar (48) en Maria (13) schreven samen dit boek. Rina heeft al meer kinderboeken geschreven, maar voor Maria is dit de allereerste keer. Rina en Maria wonen in Dordrecht en zijn familie van elkaar: Rina is de tante van Maria. Rina is in haar dagelijkse leven bestuurder van de ontwikkelingsorganisatie Woord en Daad. Maria is leerling en zit in de brugklas van het Warburg College locatie Marnix in Dordrecht.

Rina Molenaar (48) uit Dordrecht heeft al enkele kinderboeken op haar naam staan. In het dagelijkse leven is ze bestuurder van de ontwikkelingsorganisatie Woord en Daad. Ze is de tante van Maria Molenaar (13), met wie ze samen een boek schreef.

  EAN: 9789087187910
  Auteur: 
  Uitgever: 't Gulden Boek (CBC)
  Publicatiedatum:   22-09-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 225 mm
  Breedte: 155 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 266 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 128