Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789087187903
Publicatiedatum:  30-09-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 144

    Bestelbaar beschikbaar vanaf 30/09/2022

In dit laatste deel van Campers trekt de auteur nog één keer alles uit de kast

Felle branden houden Nijmegen wekenlang in de greep. De Campers, die in de buurt op vakantie zijn, staan natuurlijk steeds vooraan als er iets is gebeurd. Ze worden steeds nieuwsgieriger. Wie is die geheimzinnige brandstichter die zich Nero de Tweede noemt? Dan ontdekken Sander, Michiel en Rhodé dat de brandstichter steeds dezelfde werkwijze heeft. Ze proberen door te krijgen waar de pyromaan de volgende keer toe zal slaan. Lukt het hen om eerder dan de brandstichter op de juiste plaats te zijn? In het donker, op een van de mooiste plekken van Nijmegen, belanden ze in een spannende achtervolging. Zonder dat ze het weten, voltrekt zich op datzelfde moment een drama dat het leven van de Campers even helemaal op zijn kop zet. Dit achtste en laatste deel van de serie Campers is gebaseerd op enkele gebeurtenissen die werkelijk hebben plaatsgevonden. Het is bedoeld voor avontuurlijke jongens en meiden vanaf 10 jaar.

Johan Leefl ang is geïnteresseerd in geschiedenis en in reizen. Deze twee zaken brengt hij samen in de serie Campers. Johan werkt in het dagelijks leven als redacteur bij het Reformatorisch Dagblad.

  EAN: 9789087187903
  Auteur: 
  Uitgever: 't Gulden Boek (CBC)
  Publicatiedatum:   30-09-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 225 mm
  Breedte: 155 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 277 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Reeks:   Campers