Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Liefde is niet los verkrijgbaar


Nederlands | 08-03-2024 | 208 pagina's

9789083380445

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,95


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Tekst achterflap

We leven in een tijd waarin veel gesproken en gezongen wordt over liefde. Tegelijkertijd is de echte liefde ver te zoeken. Sterker nog, er groeit een generatie op die niet meer lijkt te weten wat liefde is. Dit boek is geschreven om het onderscheid duidelijk te maken tussen echte liefde en surrogaatliefde. Het laat helder zien wat er mis is in deze tijd als het gaat om liefde, maar wijst tegelijkertijd naar een andere weg. Een weg die terugleidt naar de Bron. Auteur Dick Langhenkel (1945) is emeritus-(leger)predikant. Vele jaren heeft hij meegewerkt aan het EO-radioprogramma: Ik zou wel eens willen weten. Samen met Henk Binnendijk heeft hij de christelijke mannenvereniging Mannen in Beweging opgezet en vele conferenties geleid. Voor de mannenbeweging schreef hij verschillende boeken: Man naar Gods hart, Geroepen tot man, 50+ uitdagingen en valkuilen voor senioren en Eyeopeners. Ook schreef hij de bekende boeken Leven wij in de dagen van Noach en Leven in het licht van de wederkomst.

Recensie/Quote

Een christelijk betoog over liefde en relaties in de moderne tijd. Predikant Dick Langhenkel bespreekt in dit boek zijn perceptie van hedendaagse van liefde en stelt dat de ware betekenis ervan verloren is gegaan. Hij maakt een onderscheid tussen authentieke liefde en surrogaatliefde. Tegelijkertijd biedt hij een alternatieve weg, die terugleidt naar de bijbelse vorm liefde. Vanuit christelijk perspectief en met persoonlijke passages geschreven. Geschikt voor een christelijke lezersgroep.

Details

EAN :9789083380445
Auteur: 
Uitgever :Scholten Uitgeverij B.V.
Publicatie datum :  08-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :213 mm
Breedte :150 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :315 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :208
Keywords :  geloof;liefde;lijden;relatie;seksualiteit