Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Ekklesia


Nederlands | 04-05-2023 | 170 pagina's

9789083307404

Paperback / softback


€ 17,50


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Slogan/Promotie

Terwijl de wereld van de ene crisis in de andere rolt en de samenleving hunkert naar antwoorden, rijst de vraag: waar is de kerk? Welk antwoord heeft de kerk op de problemen van deze wereld? Piet van Walsem zoekt het niet in vernieuwing van organisaties, methodes of structuren, maar vanuit zijn rijke ervaring met laagdrempelige discipelschapsgroepen daagt hij je uit om weer terug te keren tot de basis: samen met andere gelovigen familie zijn. Dat is het DNA voor gezonde geestelijke en emotionele groei. Dan ontstaan groepen waar eenzame, teleurgestelde en gebroken mensen herstel vinden en kracht ontvangen om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Dan gaat het Koninkrijk doorbreken en de wereld veranderen! Dit praktische boek bevat een heerlijke combi van levenservaring en geestelijk inzicht en geeft je handvatten om samen weer een aantrekkelijke Ekklesia te worden: een bloeiende geestelijke gemeenschap.

Biografie

Piet van Walsem (1956) werkte als docent aan een basisschool, toen God hem riep om zich samen met zijn gezin te gaan inzetten voor andere culturen. Hij heeft vanaf 1985 veel gereisd, aanvankelijk naar Oost Europa, naderhand naar landen in het Midden-Oosten, zoals Afghanistan. Piet heeft een passie voor het opleiden van jonge leiders en heeft aan de wieg gestaan van vele kerken en zendingsposten. Inmiddels heeft Piet de focus verlegd naar Nederland, waar hij jonge leiders coacht en een veelgevraagd spreker is. Piet heeft een diepe passie om het Koninkrijk van God op aarde zichtbaar te maken. Speerpunt is de groei van de Ekklesia. Daarmee bedoelt Piet groepen gelovigen die als familie samenkomen om God te ontmoeten, die het Koninkrijk centraal stellen en die geroepen zijn voor een bepaald gebied, zoals de eigen leef- of werkomgeving of een vakgebied, netwerk, land of volk. Piet is tal van Ekklesia’s gestart en samen met zijn vrouw Ina intensief betrokken bij het groeiproces van een aantal daarvan. Hij doet dat via de Red Chair Movement: een wereldwijde beweging die je activeert om je eigen Ekklesia te starten en te versterken. Piet en Ina hebben vier kinderen en twaalf kleinkinderen. Piet is de auteur van ‘Ekklesia’, ‘Als het Koninkrijk van God komt’ en ‘ik ben’.

Details

EAN :9789083307404
Auteur: 
Uitgever :'t Gulden Boek (De Christelijke Boekence
Publicatie datum :  04-05-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :232 mm
Breedte :152 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :381 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :170