Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789080954618
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands

    Bestelbaar beschikbaar vanaf 01/01/1970

'God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden die de onzinnige boodschap geloven dat Christus voor hen aan het kruiis is gestorven.' (1Corinthiërs1:21)  

Wat speelde zich af rondom de kruisiging van Jezus van Nazareth, de Zoon van God? Begrepen zij, die persoonlijk betrokken waren bij de kruisiging van Jezus, wat er precies gebeurde en waarom Hij stierf? Wisten zij dat de loop van de geschiedenis in enkele uren een volkomen andere wending zou nemen? Door naar deze mannen en vrouwen te kijken, die er met hun neus boven op stonden, worden ook wij geconfronteerd met de vraag: Begrijpen wijzelf de betekenis van het wonder wel zo goed? 

Niet eerder verscheen een boek waarin de laatste achttien uur voor Jezus' sterven (inclusief de kruisiging) zo indringend werd beschreven als in dit boek. Als lezer wordt u op indrukwekkende wijze meegevoerd naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis in uw leven kunnen plaatsvinden. 

De persoonlijke - en vooral eerlijke - getuigenissen, die door het boek verweven zijn, brengen het wonder van het kruis zo dichtbij, dat u vol verwondering gaat ontdekken dat de zeven wonderen van het kruis samen één wonderlijk geschenk vormen van God de Vader voor al zijn kinderen hier op aarde.

  EAN: 9789080954618
  Auteur: 
  Uitgever: 't Gulden Boek (cbc)
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 142 mm
  Dikte: 21 mm
  Voorraad:  Bestelbaar