Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Ik heb God gezien

Diospi Suyana; Ziekenhuis van de hoop

EAN: 9789079859948
Publicatiedatum:  02-08-2018
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 272

   Tijdelijk niet beschikbaar

Als geloof bergen kan verzetten, kan het ook portefeuilles openen. Dit geloof overwint het moeras van bureaucratie en diep geworteld scepticisme en zelfs botte afwijzing.

Klaus-Dieter en Martina John hebben in het Andesgebergte van Peru een goed gezondheidscentrum gesticht. De bevolking daar wordt genegeerd en gediscrimineerd, terwijl het bovendien geteisterd wordt door veel kwalen en diepe armoede. Klaus en Martina zijn hoogopgeleide specialisten, hij is chirurg en zij kinderarts. Een dergelijk project hadden ze nooit eerder ondernomen. Nu spannen zij zich in de miljoenen dollars die daarvoor nodig zijn, bijeen te brengen. Zij zagen vol verbazing hoe God de harten opende en het resultaat was, dat er niet alleen een gezondheidscentrum, maar een volledig ingericht modern ziekenhuis verrees. Als geloof bergen kan verzetten, kan het ook portefeuilles openen. Dit geloof overwint het moeras van bureaucratie en diep geworteld scepticisme en zelfs botte afwijzing. Het maakt geblokkeerde wegen vrij, blaast argumenten weg, verenigt katholieken en protestanten in liefde voor God en hun medemens. Het boek zal de lezer treffen, het is een opmerkelijk voorbeeld van wat er gebeurt, als mensen God serieus nemen. Het is een overtuigend bewijs, dat er een God is, die zorgt.

Klaus-Dieter en Martina John hebben in het Andesgebergte van Peru een goed gezondheidscentrum gesticht. De bevolking daar wordt genegeerd en gediscrimineerd, terwijl het bovendien geteisterd wordt door veel kwalen en diepe armoede.

KLAUS-DIETER JOHN Het artsenechtpaar Klaus-Dieter en Martine John reist als backpackers in de jaren ’90 naar Peru. Geschokt door de slechte gezondheidstoestand en sociale omstandigheden op het platteland besluiten ze in actie te komen. De trieste levensomstandigheden van de Quechua-indianen in de bergen van Zuid-Peru motiveerden hen om een modern zendingsziekenhuis te stichten in de buurt van Machu Picchu. De naam van dit ziekenhuis betekent in de taal van de nakomelingen van de Inca’s ‘Diospi Suyana’: wij vertrouwen op God. Om het werk te kunnen financieren reist Klaus-Dieter John de wereld rond en vertelt van Gods wonderen die in het ziekenhuis zijn gebeurd. Zo haalt hij veel sponsorgeld bijeen.

  EAN: 9789079859948
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   02-08-2018
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 147 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 470 gr
  Voorraad:  Tijdelijk niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 272
  Trefwoorden:   andesgebergte;diospi suyana;gezondheidscentrum;peru