Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789063536909
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands

    Bestelbaar , available on 01/01/1970

Liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing: het klinkt zo mooi, maar hoe maak je dit praktisch in je leven? Het begint ermee dat je een intieme relatie met God ontwikkelt. Zo gaat de vrucht van de Geest in je leven groeien en bloeien. Op haar eigen wijze neemt Beth Moore ons mee in haar zoektocht en laat ze ons zien wat een leven geleid door de Geest betekent. 


Boven jezelf uit
is een aansprekende 10-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep vrouwen. Samen kijk je naar onderwijs van Beth Moore.  

Het complete pakket voor studiegroepen bestaat uit:
- een werkboek voor deelnemers, met voor iedere dag een verdiepende bijbelstudie
- deze handleiding met een toegang tot 11 online bijbelstudies  

Deze handleiding is bestemd voor iedereen die de studie graag met een groepje wil gaan doen. Je krijgt praktische tips voor het leiden van de avond en voor de organisatie van de studies. 

Beth Moore is een internationaal bekend spreekster en auteur. Ze schrijft veel bijbelstudiemateriaal. Eerder verschenen de bijbelstudies God op zijn Woord vertrouwen en Jouw hart, Gods huis.

  EAN: 9789063536909
  Auteur: 
  Uitgever: Medema
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 278 mm
  Breedte: 214 mm
  Dikte: 24 mm
  Voorraad:  Bestelbaar