Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Handboek Voor Jeugdleiders


Nederlands | 23-11-2022 |

9789058815897

Hardback


€ 17,40


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

Eindelijk, een handboek voor iedere jeugdleider in de gemeente! Dit boek helpt je te groeien in je contact met jongeren en geeft praktische handvatten bij het voorbereiden van de avonden die je voor je tieners organiseert. Je zult er met frisse energie en nieuwe ideeën tegenaan kunnen. 

Het handboek is geschreven door André Maliepaard, Henrike de Gier en Corien Rietberg. Zij zijn alle drie actief binnen het christelijk jeugdwerk en hebben veel ervaring in het trainen van jeugdleiders. Uitgangspunt voor hen is dat je vanuit je eigen relatie met God een relatie opbouwt met de jongeren. Zo ben je een leider die hen inspireert en aan het denken zet. Zo kunnen zij werkelijk groeien in hun geloof. 

Het handboek staat vol praktische tips. Je vindt er talloze werkvormen, ideeën voor gebed, tips om orde te houden en handvatten voor een goed gesprek. Het boek is geschikt voor elke vorm van jeugdwerk, catechese, clubwerk, diaconale projecten, pastoraat en jongerenbijbelkring. 

Je kunt dit boek van a tot z lezen, maar het er ook regelmatig bijpakken als naslagwerk. Achter in het boek vind je een cd waarop alles (in het kort) nog eens verteld wordt. 

'Het is een boek geworden waar de passie voor jongeren en God vanaf spat. De auteurs zijn geknipt voor hun werk, dat kan niet anders. Met dit handboek in de buurt jij ook!' - Vincenza La Porta

Details

EAN :9789058815897
Auteur: 
Uitgever :Buijten En Schipperheijn B.v., Drukkerij
Publicatie datum :  23-11-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :155 mm
Dikte :15 mm
Status :Beschikbaar om te bestellen
Reeks :  Werken In De Kerk