Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789058814234
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands

    Bestelbaar beschikbaar vanaf 01/01/1970

Een huwelijk begin je samen. En net als met veel zaken in het huwelijk (werk, huis, opvoeding van kinderen), is ook het huwelijk zelf iets waar je samen aan hebt te werken. 

Dit boek wil helpen vanuit een bijbelse mensvisie het huwelijk te bekijken en conclusies te trekken over de gezondheid daarvan. Daarbij laat je kansen voor verbetering zien.
Zes typen huwelijk worden besproken, van het jonge huwelijk tot aan het senior-huwelijk. De auteurs doen dit aan de hand van thema's: dienstbaarheid; gezag en verdeling van zeggenschap; onderlinge omgang en betrokkenheid; onderlinge communicatie; creativiteit en scheppend vermogen. 

Het boek is te gebruiken door twee huwelijkspartners, maar ook in groepsverband, bijvoorbeeld op een huwelijkskring in de gemeente. Voor beide soorten van gebruik zijn aanwijzingen opgenomen. 

Hayo Wijma en Annemiek de Jonge werken bij de Gereformeerde Hogeschool te Zwolle. Zij hebben beiden huwelijkskringen binnen kerkelijke gemeenten begeleid. 

  EAN: 9789058814234
  Auteur: 
  Uitgever: Buijten En Schipperheijn B.v., Drukkerij
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 220 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 7 mm
  Voorraad:  Bestelbaar