Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Licht Aan


Nederlands | 12-03-2019 |

9789058111647

CD-Audio


€ 19,95


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

Mmv: Elbert Smelt. Pearl Jozefzoon. Elise Mannah. Kees Kraayenoord. Reinier Sonneveld. Amanda Lock. Freek van der Brugge (LEV). Michiel van Heusden. Antonie Fountain. Roeland Smith (Psalmen voor Nu). en vele anderen. 

'Schrijvers voor Gerechtigheid' is een project dat muzikanten en liedschrijvers bij elkaar brengt vanuit een verlangen om de Nederlandse kerken te dienen door meer liederen te schrijven over recht en gerechtigheid. Sinds febr. 2013 zijn vijftig medewerkers. waaronder schrijvers. theologen en een selectiecommissie actief geweest met het voorbereiden van dit schitterende album met 16 liederen. 

Dat Licht aan meer is dan alleen een verzameling liedjes. blijkt ook uit de vorm waarin het album verschijnt. De cd wordt geleverd in een gebonden boekje van 80 pagina's met liedteksten. inspirerende persoonlijke verhalen van de schrijvers en prikkelende quotes. Om het gebruik van deze liederen te bevorderen. verschijnt er ook een muziekboek met akkoorden en bladmuziek. 

De in 2011 verschenen CD "Zeeën van recht" van dit schrijvers- en muzikantencollectief is nog steeds verkrijgbaar. 

Matthijn Buwalda: Als goed zingen werkelijk twee keer bidden is. dan kunnen we over gerechtigheid niet genoeg zingen.

Details

EAN :9789058111647
Auteur: 
Publicatie datum :  12-03-2019
Uitvoering :CD-Audio
common.Language : Nederlands
Status :Beschikbaar om te bestellen