Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Noord-korea Ontmaskerd


Nederlands | 21-04-2023 |

9789058042057

Hardback


€ 24,99


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

In Noord-Korea bepaalt de staat waar je woont, wat voor werk je doet, welke sport je beoefent, wat je eet en of je eet. Het land van Kim Jong-Un is voor buitenstaanders zo mysterieus dat er vaak lachend over wordt gedaan. Maar hoe is het om hier te leven en te overleven?
In 'Noord-Korea ontmaskerd' krijgt de lezer een blik achter de schermen van deze totalitaire staat.
Aan de orde komen de levens van de grote leiders, de giftige mix van ideologieën, het misdadige controle- en gevangenissysteem, de voortdurende periodes van hongersnood, de levensgevaarlijke ontsnappingen uit Noord-Korea en de strijd tegen de vijand binnenin: christenen.
In dit boek trekt Jan Vermeer het masker van Noord-Korea af; een must read voor iedereen die dit verborgen en moeilijk te doordringen land wil leren kennen en begrijpen. 

Jan Vermeer bezocht Noord-Korea meer dan eens en interviewde tientallen vluchtelingen. Bij Plateau verschenen eerder 'Gerepareerd met goud' en '12 lessen van de vervolgde kerk in Azië' van zijn hand.

Details

EAN :9789058042057
Auteur: 
Uitgever :Brandaan
Publicatie datum :  21-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Beschikbaar om te bestellen