Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Wegbereider


Nederlands | 21-02-2023 | 336 pagina's

9789051947397

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,95


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

In wegbereider vertelt Ann Voskamp over haar worstelingen, maar ook over hoe de Wegbereider altijd een weg zal banen naar Hem.

Tekst achterflap

Vaak gaat het leven niet zoals je hoopt of verwacht. Je hebt een doel, een droom, maar het lukt je niet om er te komen. In een desoriënterende wereld, met obstakel na obstakel, is het soms moeilijk om de hoop niet te verliezen. In 'wegbereider' vertelt Ann Voskamp op een openhartige manier haar eigen verhaal. Vanuit haar herinneringen gaat ze in op diepere, geestelijke gedachten en gevoelens. Ze vertelt over haar worstelingen in haar huwelijk, haar kinderen, hun gezondheidsproblemen, en nog veel meer. Maar door dit alles heen ontdekt ze dat de Wegbereider altijd een weg zal banen, niet naar waar we denken te willen gaan, maar een weg naar Hem.

Biografie

Ann Voskamp is getrouwd met een boer en moeder van zeven kinderen. Ze schreef vier New York Times-beststellers: 'Gebroken leven', 'Het grootste geschenk', 'Pak het grootste geschenk maar uit' en haar bekendste boek: 'Duizendmaal dank', dat in meer dan twintig talen vertaald is. Christianity Today noemt haar een van de vijftig vrouwen die de kerk en cultuur van vandaag het meest gevormd hebben. Ann kent onuitgesproken gebrokenheid, weidse plattelandsluchten en een kwetsbare nabijheid met God. Als medeoprichter van ShowUpNow.com zet Ann zich in voor onderdrukte, gemarginaliseerde mensen wereldwijd, in een samenwerking met Show Up Now, Mercy House Global en Compassion International. Zij en haar man zetten een grote geloofsstap, toen ze een 125 jaar oud stenen kerkje restaureerden tot The Village Table – een plek waar iedereen welkom is.

Details

EAN :9789051947397
Auteur: 
Uitgever :Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Publicatie datum :  21-02-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :142 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :475 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :336