Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Tim Keller

Zijn spirituele en intellectuele vorming

€ 29,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789051946161
Publicatiedatum:  29-09-2023
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands

   Nog niet beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

Het verhaal van Tim Keller is het verhaal van zijn spirituele en intellectuele invloeden.

Miljoenen mensen hebben zijn boeken gelezen en naar zijn preken geluisterd. Maar welke mensen en welke gebeurtenissen hebben het denken en de geestelijke groei van Tim Keller zelf gevormd? Aan de hand van Kellers persoonlijke notities en preken, en exclusieve interviews met zijn familie en oude vrienden geeft Collin Hansen je een verrassende kijk in de ziel van een van de meest invloedrijke kerkleiders van de 21e eeuw. Het verhaal van Timothy Keller is het verhaal van zijn spirituele en intellectuele invloeden, van de vrouw die hem de bijbel leerde lezen en de professor die hem leerde preken over Jezus, tot de filosoof die hem onder het oppervlakte van de maatschappij leerde kijken.

Collin Hansen werkt bij als vicepresident voor content bij The Gospel Coalition, hij presenteert de podcast Gospelbound en heeft aan veel boeken meegeschreven. Ook schreef hij voor 'The New York Times' en 'The Washington Post'.

  EAN: 9789051946161
  Auteur: 
  Uitgever: Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
  Publicatiedatum:   29-09-2023
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar