Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Vergeven

Waarom zou je? En hoe doe je het?

€ 22,50

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789051946154
Publicatiedatum:  29-09-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands

   Nog niet beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

Tim Keller laat zien waarom vergeven zo belangrijk is en hoe je kunt vergeven. Hij legt uit hoe je door kunt met je leven, zonder gerechtigheid of je menselijkheid tekort te doen.

Vergeven op een betekenisvolle manier is een van de moeilijkste opdrachten voor een mens. Maar als je het nalaat, zullen rancune en wrok je van binnenuit opeten. Er zijn maar weinig mensen die de middelen en de tools hebben om anderen helemaal te vergeven en door te gaan met hun leven. Vergeving is een essentiële vaardigheid, een morele noodzaak en een religieus geloof dat direct tot de kern komt van wat het betekent om mens te zijn. In 'Vergeven' laat Tim Keller aan de lezer zien waarom het zo belangrijk is en hoe je kunt vergeven. Hij legt in detail de stappen uit die je moet zetten om door te kunnen met je leven, zonder gerechtigheid of je menselijkheid tekort te doen.

Tim Keller (1950) was senior pastor van Redeemer Presbyterian Church in New York en schreef een groot aantal boeken. Er zijn in Nederland bijna 200.000 exempalren van zijn boeken verkocht, waaronder de bestsellers 'In alle redelijkheid' en 'De vrijgevige God'.

  EAN: 9789051946154
  Auteur: 
  Uitgever: Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
  Publicatiedatum:   29-09-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar