Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Liturgie van het alledaagse

Heilige gebruiken in het gewone leven

EAN: 9789051945539
Publicatiedatum:  17-10-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 192

    Beschikbaar om te bestellen vanaf 17/10/2020

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

Op momenten die we over het hoofd zien en in dagelijkse routines kunnen we ons bewust worden van Gods aanwezigheid. Hoe omarmen we het heilige in het gewone en het gewone in het heilige?

Met een Woord vooraf van Janneke Burger-Niemeijer. Op momenten die we over het hoofd zien en in dagelijkse routines kunnen we ons op verrassende manieren bewust worden van Gods aanwezigheid. Hoe omarmen we het heilige in het gewone en het gewone in het heilige? Ingekaderd in de beschrijving van een gewone dag, verkent dit boek het dagelijks leven door de lens van liturgie, kleine praktijken en gewoonten die ons vormen. Elk hoofdstuk kijkt naar iets – haar bed opmaken, haar tanden poetsen, haar sleutels kwijtraken – wat de schrijfster elke dag doet. Op basis van de diversiteit van haar leven als Anglicaanse priester, vriend, echtgenote en moeder, ontwikkelt Tish Warren een praktische theologie van het alledaagse. Elke activiteit is verbonden met een spirituele oefening en een aspect van de zondagse kerkdienst. Kom en ontdek de heiligheid in elke dag van je leven.

Tish Harrison Warren is priester in de Anglicaanse kerk in Noord-Amerika. Ze is verbonden aan de Church of the Ascension in Pittsburgh, Pennsylvania. Ze schrijft regelmatig voor tijdschriften en websites. Zij en haar man Jonathan hebben twee jonge dochters.

  EAN: 9789051945539
  Auteur: 
  Uitgever: Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
  Publicatiedatum:   17-10-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 141 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 239 gr
  Voorraad:  Beschikbaar om te bestellen
  Aantal bladzijden: 192