Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

De Missus


Nederlands | 20-06-2023 | 448 pagina's

9789044654097

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Tekst achterflap

Maxim Trevelyan, graaf van Trevethick tegen wil en dank, heeft de liefde van zijn leven achtervolgd tot in de wildernis van Albanië. Hij heeft voor haar gevochten en haar voor zich gewonnen, maar met het mes op de keel moet hij nu ook met haar trouwen.
Kan deze voormalige casanova ooit een goede echtgenoot worden? Of zullen Maxims beruchte reputatie en de schandalige geheimen van zijn aristocratische familie zijn nieuwgevonden geluk kapotmaken?
Alessia Demachi trotseerde kidnappers, was smokkelaars te slim af en veroverde het hart van de man van haar dromen, maar kan ze dit huwelijk ook doen slagen? Geconfronteerd met Maxims lugubere verleden, zijn onaangename familie en het gefluister van de Londense elite wordt Alessia’s positie steeds wankeler. Zal ze ooit echt Maxims gravin worden of zal ze voor eeuwig worden gezien als zijn schoonmaakster?
Van de majestueuze bergen van Albanië door het idyllische Engelse platteland tot de schimmige glamour van modern Londen is De Missus een betoverende reis van liefde, verlangen, acceptatie en verlossing.

E L James werd door TIME Magazine verkozen tot een van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Vijftig tinten grijs stond 133 weken aaneen in de New York Times-bestsellerlijst. Wereldwijd zijn van de Vijftig tinten-serie 165 miljoen exemplaren verkocht in vijftig talen. James was intensief betrokken bij de succesvolle verfilmingen van de serie. Ze woont met haar man en twee kinderen in West-Londen.

Details

EAN :9789044654097
Auteur: 
Uitgever :Prometheus, Uitgeverij
Vertaler : Demir Hilbrands - Gabriëlla van Karsbergen - Emilin Lap - Sophie van Vliet
Publicatie datum :  20-06-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :139 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :476 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :448