Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789044654097
Publicatiedatum:  20-06-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 448

    Beschikbaar om te bestellen vanaf 20/06/2023

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

Maxim Trevelyan, graaf van Trevethick tegen wil en dank, heeft de liefde van zijn leven achtervolgd tot in de wildernis van Albanië. Hij heeft voor haar gevochten en haar voor zich gewonnen, maar met het mes op de keel moet hij nu ook met haar trouwen.
Kan deze voormalige casanova ooit een goede echtgenoot worden? Of zullen Maxims beruchte reputatie en de schandalige geheimen van zijn aristocratische familie zijn nieuwgevonden geluk kapotmaken?
Alessia Demachi trotseerde kidnappers, was smokkelaars te slim af en veroverde het hart van de man van haar dromen, maar kan ze dit huwelijk ook doen slagen? Geconfronteerd met Maxims lugubere verleden, zijn onaangename familie en het gefluister van de Londense elite wordt Alessia’s positie steeds wankeler. Zal ze ooit echt Maxims gravin worden of zal ze voor eeuwig worden gezien als zijn schoonmaakster?
Van de majestueuze bergen van Albanië door het idyllische Engelse platteland tot de schimmige glamour van modern Londen is De Missus een betoverende reis van liefde, verlangen, acceptatie en verlossing.

E L James werd door TIME Magazine verkozen tot een van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Vijftig tinten grijs stond 133 weken aaneen in de New York Times-bestsellerlijst. Wereldwijd zijn van de Vijftig tinten-serie 165 miljoen exemplaren verkocht in vijftig talen. James was intensief betrokken bij de succesvolle verfilmingen van de serie. Ze woont met haar man en twee kinderen in West-Londen.

  EAN: 9789044654097
  Auteur: 
  Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
  Vertaler:  Demir Hilbrands - Gabriëlla van Karsbergen - Emilin Lap - Sophie van Vliet
  Publicatiedatum:   20-06-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 214 mm
  Breedte: 139 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 476 gr
  Voorraad:  Beschikbaar om te bestellen
  Aantal bladzijden: 448