Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Schimmenrijk


Nederlands | 30-05-2023 | 256 Bekijk inkijkexemplaar

9789044652529

Hardback


€ 23,99


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Tekst achterflap

Een aangrijpende roman over verbondenheid en vergankelijkheid, vriendschap en liefde – en over het vieren van het leven in het aanzicht van de dood

Als haar vriend Lorenzo, een archeoloog uit het gebied van de Etrusken, plotseling sterft, raakt de Nederlandse beeldhouwster Lisa in een crisis. Ze is zozeer verlamd door verdriet dat zelfs haar hartsvriendin Heleen, met wie ze jarenlang lief en leed heeft gedeeld in hun gezamenlijke appartement in Rome, haar niet kan helpen. Dan, bijna een jaar na het overlijden van Lorenzo, besluit Lisa een reis naar zijn geboortegrond te maken om het verdriet in de ogen te zien en in de hoop meer te weten te komen over de raadselachtige omstandigheden rond zijn dood.
Dit betekent het begin van een avontuurlijke en louterende tocht. Lisa komt in aanraking met de geheimzinnige wereld van tombaroli en fiumaroli, grafrovers en rivierschuimers, die haar rondleiden door het Dodenrijk. ’s Nachts daalt ze met hen af in beschilderde Etruskische tombes. Uiteindelijk zal ze via verborgen wegen niet alleen de ware toedracht van de dood van Lorenzo achterhalen, maar ook het spoor terugvinden naar het leven.

Rosita Steenbeek schreef succesvolle romans als De laatste vrouw, Intensive Care, Ander licht, en Rose, een familie in oorlogstijd. Ook schreef ze over Rome, de stad waar ze woont. Recent verscheen haar historische roman Julia. Vrijgevochten keizersdochter.

Details

EAN :9789044652529
Auteur: 
Uitgever :Prometheus, Uitgeverij
Publicatie datum :  30-05-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :205 mm
Breedte :131 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :386 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :256