Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes
EAN: 9789044652215
Publicatiedatum:  30-01-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 224

    Beschikbaar om te bestellen vanaf 30/01/2023

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00

Dé nieuwe thrillersensatie van Nederland
Hoeveel heb je ervoor over om je geheimen verborgen te houden?
De jonge patissier Gaby uit Deventer leidt een droomleven: ze runt een succesvol bedrijf, is een graag geziene gast op televisie en heeft thuis een lieve man en twee kinderen. Opeens staat haar jeugdvriendin Anniek op de stoep. Er is een meisje vermist in hun geboortedorp en ze denkt dat Gaby’s broer weer de dader is. Gaby wordt noodgedwongen geconfronteerd met haar duistere verleden dat ze koste wat het kost voor de buitenwereld verborgen wil houden. Gaat ze op onderzoek uit zodat ze het meisje op tijd kan redden, met als risico dat ze daarmee haar zorgvuldig opgebouwde imago om zeep helpt? Het perfecte zusje kenmerkt zich door een dreigende sfeer en personages die boeien tot op de laatste bladzijde.
Anna van den Breemer (1984) is journalist en bekend van haar populaire opvoedrubriek in de Volkskrant. Ze studeerde Liberal Arts & Sciences in Utrecht en deed een master journalistiek in Amsterdam. Eerder verscheen van haar hand Ivanka, de biografie van Ivanka Trump. Later volgden twee boeken in de opvoedserie Alle ouders klungelen maar wat aan. Met haar man Özcan, dochter Mia en zoon Baran woont ze in Deventer. Het perfecte zusje is Anna van den Breemers debuut als thrillerschrijver.

  EAN: 9789044652215
  Auteur: 
  Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
  Publicatiedatum:   30-01-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 214 mm
  Breedte: 138 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 400 gr
  Voorraad:  Beschikbaar om te bestellen
  Aantal bladzijden: 224