Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

De invasie


Nederlands | 03-05-2023 | 192 pagina's

9789044647624

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,50


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Tekst achterflap

Paul Borremans is een jaar samen met zijn vriendin Anna, en de twee vinden het tijd om elkaars kinderen te ontmoeten: Pauls zoon Thomas en Anna’s dochter Stefanie. Die kennismaking is wel heel succesvol: Thomas en Stefanie vallen als een blok voor elkaar. Maar van dubbel gezinsgeluk is geen sprake: Stefanie lijdt aan een ernstige ziekte en Thomas heeft er moeite mee dat zijn vader voor ‘de Chinezen’ werkt. Paul is namelijk directeur van de kerncentrale in Doel, op de Belgisch-Nederlandse grens, en gaandeweg ontdekt hij dat die helemaal niet zo veilig is als hij dacht. Hij adviseert zijn familieleden om jodiumtabletten in te slaan en maakt zich ook zorgen over de bedoelingen van de Chinese eigenaren. Als totaal onverwacht vanuit de Rotterdamse Waalhaven een enorme hoeveelheid drones in de richting van de kerncentrale koerst, beseft Paul dat het einde van zijn, nee, van dé wereld, wel eens heel nabij kan zijn. Of vliegen de drones naar de kerncentrale van Borssele, op de grens tussen Nederland en België? In Dimitri Casteleyns debuutroman uit 2013 stond een mondiaal virus centraal. Er werd hem een grote fantasie toegedicht. Laat ons hopen dat zijn nieuwe spannende roman De invasie ditmaal geen voorspellende waarde heeft.
Dimitri Casteleyn (1966) is zoon en vader, yin en yang, auteur en televisiemaker, links en rechts, theaterman en ondernemer, maar bovenal: verteller van spannende verhalen. Zijn vorige boeken samen verkochten inmiddels meer dan 35.000 exemplaren in vier verschillende talen. Zijn laatste roman, Het feest, stond maandenlang in de top 10 in Vlaanderen.
‘Sterauteur.’ Vrij Nederland
‘Romans die nogal eens vergeleken worden met het werk van Herman Koch.’ VPRO Boeken
Over Het feest: ‘Mooie taal, spannende en verrassende plot.’ Metro’s Tienkoppige Leesclub
‘Dimitri Casteleyn combineert een spannende plot met psychologische uitdieping van zijn personages.’ Knack

Details

EAN :9789044647624
Auteur: 
Uitgever :Prometheus, Uitgeverij
Publicatie datum :  03-05-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :126 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :282 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :192