Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Anders voelen, anders geloven


Nederlands | 29-09-2022 | 128 Bekijk inkijkexemplaar

9789043538442

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,25


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een essentieel boek over de geloofsbeleving van mensen met autisme.

Tekst achterflap

Anders voelen, anders geloven van Hanneke Schaap-Jonker en Gert van den Brink is een psychisch-pastoraal boek voor mensen met autisme met betrekking tot hun geloofsbeleving, en hun naasten. Veel mensen met psychische problemen worstelen met hun geloof: ‘Is het wel echt?’ ‘Kan ik wel geloven met mijn probleem?’ Ook mensen met autisme kunnen last hebben van deze vragen. Autisme heeft invloed op relaties, communicatie, waarneming en gedrag. En dus ook op geloven en de relatie met God. Naast ervaringsverhalen en uitleg over de verbanden tussen autisme en geloofsbeleving gaan de auteurs in op wat Maarten Luther schreef over geloof en genade. De Reformatie blijkt verrassend behulpzaam voor mensen met autisme en hun omgeving.

Biografie

Hanneke Schaap-Jonker is psycholoog en theoloog. Zij is bijzonder hoogleraar klinische godsdienstpsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Gert van den Brink is theoloog en predikant. Hij doceert filosofie en kerkgeschiedenis aan de Theologische Universiteit Apeldoorn.

Details

EAN :9789043538442
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  29-09-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :140 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :194 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :128