Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Overhoop en overleven

De impact van ziekte, dood en verlies

EAN: 9789043534703
Publicatiedatum:  06-10-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 144

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) beschikbaar vanaf 06/10/2020

In 'Overhoop en overleven' vertelt Hans Alderliesten het indringende verhaal over zijn vrouw die kanker krijgt en overlijdt. Wat is de impact op hemzelf en het gezin?

In Overhoop en overleven vertelt Hans Alderliesten het indringende verhaal over zijn vrouw die kanker krijgt. Het jonge gezin gaat gebukt onder de impact van ziekte, dood en verlies. Wat gebeurt er als het in de lente van je leven plotseling winter wordt? We volgen het gezin op de voet, ook als de dood zijn intrede doet. Het is een verhaal over hoop en leven. Ziekte, dood en verlies worden pijnlijk mooi beschreven en in een breder perspectief geplaatst. Door alles heen schittert Gods genade.

‘Het afscheid is die nacht definitief: zij beneden, ik boven. En andersom: zij Boven, ik beneden. Zij dood, ik levend. En andersom: zij levend, ik dood.’ - Citaat uit Overhoop en overleven

Hans Alderliesten is adviseur maatschappelijke vraagstukken en bekleedt verschillende bestuurlijke functies. Eerder verschenen van zijn hand: Grote denkers over grote dingen en Augustinus voor mensen van nu.

  EAN: 9789043534703
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   06-10-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 226 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 144