Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Lente in de kerk


Nederlands | 13-02-2020 | 192 pages

9789043533706

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 20,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

René van Loon verkent hoopvolle ontwikkelingen en nieuw elan in de kerk. Hij belicht groeiende en levendige kerken en onthult het geheim achter hun vitaliteit.

Tekst achterflap

Met ‘Lente in de kerk’ schreef René van Loon een bemoedigend boek over hoopgevende ontwikkelingen en nieuw elan in de kerk. We spreken over de kerk vaak met woorden als krimp, vergrijzing en kerksluiting. Dit boek laat zien dat er ook een andere kant is. Op tal van plekken groeit en bruist de kerk. René van Loon ging naar oude kerken die weer opbloeiden, nieuwe pioniersplekken en migrantenkerken, en vroeg naar het geheim van hun vitaliteit. Daarnaast beschrijft hij buitenlandse kerkmodellen en experimenten zoals de visie van Tim Keller en de Fresh Expression of Church in Engeland. Een inspirerend boek voor kerken en christenen.

Biografie

René van Loon is predikant in de Protestantse Gemeente Rotterdam en is zijn leven lang al bezig met missionaire vragen en activiteiten. Hij schreef verschillende boeken, waaronder Gaan voor God en Kerk voor de buurt.

Details

EAN :9789043533706
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  13-02-2020
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :336 gr
Voorraad :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal bladzijden :192