Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 25,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Je Hoort Bij Mij Grote Ed

€13,50


EAN: 9789033829307
Publicatiedatum:  27-06-2018
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands

  Niet bestelbaar

Thema: materialisme. Het principe hebben, hebben, hebben. In ieder van ons schuilt in meer of mindere mate een Wout. We hebben allemaal behoefte aan goedkeuring van anderen, een verlangen om te zijn zoals de rest van de massa, de neiging om te laten zien wat we hebben. En, net als Wout, letten we vaak niet op wat het ons kost, totdat het ons teveel gaat kosten.
De kleine houten Wout uit 'Niemand is zoals jij', leert in dit verhaal een belangrijke levensles. Bij de Nerflanders ontbrandt de strijd wie de meeste mooie ballen en kleurrijke dozen kan verzamelen. Iedereen is in de ban van hebzucht en zelfverrijking. Ook Wout doet aan de rage mee en verkoopt alles om dozen en ballen te kunnen kopen. Totdat hij met zijn hele handel op stap gaat en bij de grote houtsnijder Eli binnenvalt. Die doet Wout beseffen dat de verzamelde glitter niet de norm is, maar dat hij als persoon geaccepteerd wordt door Eli. 

De schitterende combinatie van tekeningen en tekst maken deze bijzondere prentenboeken geschikt voor een heel breed publiek, van jong tot oud!

  EAN: 9789033829307
  Auteur: 
  Uitgever: Ark Media
  Publicatiedatum:   27-06-2018
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 237 mm
  Breedte: 263 mm
  Dikte: 9 mm
  Voorraad: Niet bestelbaar
  Reeks:   Nerflanders-serie