Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Zacharia, keer terug


Nederlands | 05-10-2023 | 432 pagina's

9789029735698

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,00


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

Het eerste deel van Austins bejubelde serie over drie profeten in het oude Jeruzalem.

Tekst achterflap

Zacharia, keer terug is het eerste deel in de driedelige serie van Lynn Austin over de Bijbelse profeten Zacharia, Ezra en Nehemia. Jarenlang heeft Iddo moeten toezien hoe zijn kinderen en kleinkinderen verder van het geloof afdwaalden. Maar nu heeft hij weer een sprankje hoop: koning Cyrus geeft de Israëlieten toestemming om terug te keren naar Jeruzalem. Enthousiast treft hij voorbereidingen voor het vertrek. Zijn familie, die het goed voor elkaar heeft in de Babylonische samenleving, is echter niet van plan om met hem mee te gaan. Zacharia, Iddo's oudste kleinzoon, voelt zich verscheurd tussen zijn grootvaders geloof en het succes van zijn vader in Babylon. Op een dag hoort hij voor het eerst Gods stem, die hem aanspoort om met zijn grootvader mee te gaan naar het land dat Hij Zijn volk beloofde.

Biografie

Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en haar bijbels-historische romans. Eerder schreef ze onder andere series over de bijbelse koningen Hizkia en Manasse.

Details

EAN :9789029735698
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Roelof Posthuma
Publicatie datum :  05-10-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :142 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :538 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :432
Reeks :  De wederopbouw van Jeruzalem