Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Helden van de straat


Nederlands | 21-03-2024 | 304 pagina's

9789026627781

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een krachtig oorlogsverhaal over vriendschap, moed en de bijzondere band tussen een hond en zijn baasje.

Tekst achterflap

‘Helden van de straat’ van Phil Earle is een hartveroverende jeugdroman over een onwaarschijnlijke oorlogsheld die met behulp van een norse kat en een knettergekke duif levens redt tijdens de Blitz, voor lezers vanaf 10 jaar. Wanneer Peggy een zwerfhond van de straat redt, ontstaat er een mooie vriendschap. Niets kan haar en Beau scheiden – totdat de oorlog uitbreekt. Peggy wordt voor haar veiligheid naar de kust gebracht, maar Beau blijft achter in Londen. Nacht na nacht, terwijl het bommen regent en levens worden verwoest, snuffelt Beau tussen het puin van de stad, op zoek naar overlevenden. Als het noodlot toeslaat en Peggy’s leven voor altijd verandert, laat Beau de kop niet hangen. Hij heeft een plan. Maar hoe komt hij bij haar?

Biografie

Phil Earle woont met zijn gezin in Engeland. Na jaren in de jeugdzorg te hebben gewerkt, besloot hij over te stappen naar de boekwinkel. Daar ontwikkelde hij een voorliefde voor literatuur. Nu werkt hij als sales director bij Bloomsbury én schrijft hij zelf boeken, die regelmatig in de prijzen vallen.

Details

EAN :9789026627781
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  21-03-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language : Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :148 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :418 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :304