Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Wie heeft eigenlijk God gemaakt?


Nederlands | 13-10-2022 | 128 Bekijk inkijkexemplaar

9789023970798

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99


 

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

40 vragen over geloof en leven, beantwoord door Nieske Selles met oog op (groot)ouders en leerkrachten die met kinderen in gesprek willen gaan.

Tekst achterflap

* Wat heb ik er aan als ik geloof in God? * Wie heeft bedacht welke verhalen er in de Bijbel moesten komen en welke niet? * Hoe kan God mijn vriendje in Australië en mij allebei tegelijk zien? Elk kind stelt vragen. Vragen over het leven en over de zin en onzin van dingen. Vragen over hoe iets werkt en vooral waarom dingen gaan zoals ze gaan. De Bijbel geeft een schat aan informatie. Toch lukt het niet altijd om een duidelijk antwoord te vinden op iedere vraag. Dit boek wil (groot)ouders en leerkrachten helpen om samen met kinderen op zoek te gaan naar antwoorden op 40 geloofsvragen. Door samen te praten kom je vaak dichter bij een antwoord. En dat kan net dat beetje rust geven waar kinderen naar zoeken. Nieske Selles is getrouwd en (pleeg)moeder van vijf kinderen. Vele jaren was zij werkzaam in het basisonderwijs. Nu schrijft ze boeken voor kinderen en ouders. Ze wordt bij dit boek bijgestaan door haar broer Jurjen ten Brinke, predikant te Amsterdam.

Details

EAN :9789023970798
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  13-10-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :170 mm
Breedte :170 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :182 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :128