Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Dochter van Ierland


Nederlands | 25-04-2023 | 504 pagina's

9789023961635

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,99


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

'Dochter van Ierland' is het eerste deel van de indrukwekkende trilogie 'Grace O’Malley', over een moedige jonge Ierse vrouw die ondanks zware tegenslagen kracht vindt om opnieuw te beginnen.

Tekst achterflap

Dochter van Ierland van Ann Moore is het eerste deel in de Grace O’Malley-trilogie. Grace is de sprankelende dochter uit een Iers landarbeidersgezin. Ze is vijftien als de Engelse landheer Donelly haar opmerkt op een dorpsfeest en haar ten huwelijk vraagt.

Afgezonderd van haar familie probeert Grace zich te handhaven in het chique milieu van haar echtgenoot en probeert ze aan zijn verwachtingen te voldoen. Ondertussen wordt de kloof tussen haar en de mensen die ze achter heeft gelaten steeds groter. Zeker als de hongersnood uitbreekt onder de Ierse boeren. Ook in Graces familie vallen slachtoffers.

Als Grace besluit de arbeiders uit eigen voorraad eten te geven, wordt Donelly zo woest dat Grace een moedig besluit neemt dat haar leven voorgoed zal veranderen.

Biografie

Ann Moore is angliste. Zij schreef de trilogie Dochter van Ierland, Afscheid van Ierland en Achter de horizon.

Details

EAN :9789023961635
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  25-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :135 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :556 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :504
Reeks :  Grace O'Malley