Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Israël en de Palestijnse gebieden


Nederlands | 07-01-2020 | 208 Bekijk inkijkexemplaar

9789023956853

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,00


 

   Beschikbaar om te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een reisgids voor de bewuste bezoeker van Israël en de Palestijnse gebieden, ook voor hen die zich willen verdiepen in de bijbelse plaatsen.

Tekst achterflap

De herziene en uitgebreide populaire reisgids Israël en de Palestijnse gebieden van Piet van Midden is een reisgids voor de bewuste bezoeker van Israël en de Palestijnse gebieden. Israël is een geliefde bestemming en trekt bezoekers vanuit de hele wereld. Deze populaire reisgids biedt verdieping, en vertelt het verhaal achter bekende plekken als de Klaagmuur, Getsemane, Massada en Betlehem. Maar ook minder bekende plaatsen komen ruimschoots aan bod. Dit is ook een gids voor wie zich wil verdiepen in de plaatsen van de Bijbel. De praktische informatie, registers en vele foto’s maken de gids extra toegankelijk.

Biografie

Dr. Piet van Midden is universitair docent Hebreeuws aan de Universiteit te Tilburg en predikant in de PKN. Naast de reisgids Israël en de Palestijnse gebieden verschenen van zijn hand o.a. De Groeibijbel en een aantal publicaties over Jozua en over de richters in Israël.

Details

EAN :9789023956853
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  07-01-2020
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :138 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :474 gr
Status :Beschikbaar om te bestellen
Aantal pagina's :208