Winkel & Ontmoeting ✓ Gratis verzending boven 50,- ✓ Bezorgmogelijkheid op ander adres ✓ Gratis afhalen in de winkel ✓ Gratis cadeaupapier diverse keuzes

Luisteren is een kunst


Nederlands | 30-12-2014 | 156 pages

9789023923442

Paperback / softback


€ 19,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 50,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een praktisch boek over pastorale gesprekken. Leer luisteren en de juiste vragen stellen voor effectieve communicatie in pastorale situaties. Onmisbaar voor voorgangers en pastoraal werkers.

Tekst achterflap

Luisteren is een kunst van Jan Minderhoud is een praktisch boek over het voeren van pastorale gesprekken. Echt luisteren, de juiste vragen stellen, is best moeilijk. Vooral het voeren van een pastoraal gesprek, waarin elk woord telt, vraagt veel van de gespreksdeelnemers. Wanneer moet je spreken, wanneer is zwijgen beter? Welke vragen kun je beter niet stellen, en welke juist wel? Heb je een goede luisterhouding, hoe herken je emoties? Welke rol spelen emoties en hoe ga je om met het geven en krijgen van feedback? Luisteren is een kunst is geschreven vanuit de praktijk en bevat een schat aan informatie. Een onmisbaar boek voor voorgangers, pastoraal werkers en andere ambtsdragers die het pastorale gesprek serieus nemen.

Ingeleid door dr. H.C. van der Meulen, docent praktische theologie aan de Universiteit Utrecht.

Biografie

Jan Minderhoud volgde een theologische opleiding en is werkzaam als zelfstandig supervisor, coach, geestelijk begeleider en pastoraal counselor.

Details

EAN :9789023923442
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  30-12-2014
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :135 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :225 gr
Voorraad :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal bladzijden :156