De Christelijke Boekhandel voor Enschede en omstreken!

Ondersteuning winkel

Bedankt voor uw bezoek aan onze winkel

Als klant van de Christelijke boekhandel bent u enorm belangrijk. Onze winkel kan niet bestaan zonder u als klant... Iedereen is een schakeltje in het voortbestaan van onze winkel, zeker in deze tijd van internet bestellingen.

Daarom bedanken we u voor uw bezoek aan onze winkel, want daarmee helpt u ons om in deze tijden als Christelijke Boekhandel in Enschede te blijven bestaan !

Natuurlijk is het handig om via internet te bestellen, ook wij hebben daarom de webwinkel als extra service voor u, maar indien het mogelijk is om onze winkel te bezoeken, blijft dat natuurlijk de beste optie.

Wij hopen dat u net als wij, het niet wilt missen om in alle rust rond te kijken naar alle mooie, geloofsopbouwende  artikelen met daarbij evt. een kopje thee of koffie, het uitje naar David om met de kinderen iets leuks te kopen voor de vakantie.

Voor alle bestellingen voor school, de kerk, de studiegroep, speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Moederdag, Vaderdag, Doop en Belijdenis kunt u ook goed bij ons terecht.

Heeft u een vraag of behoefte aan een gezellig gesprek aan de koffietafel? Ook dan zijn wij er graag voor u.
 

Wij zien naar u uit, en hopen dat u zich welkom voelt bij David !

______________________________________________________________________________________________________________________________

Ondersteuning zending

Wycliffe Bijbelvertalers in Kameroen - Bep Langhout

Sinds begin 2011 ondersteunen wij Bep Langhout. Bep is werkzaam voor Wycliffe Bijbelvertalers in Kameroen. Zij houdt zich bezig met het op schrift stellen van de taal zodat de christenen daar ooit de mogelijkheid krijgen de Bijbel in hun eigen taal te gaan lezen en zo God (meer) leren kennen.

Kijk hieronder voor meer informatie.      www.beptalk.nl