De Christelijke Boekhandel voor Enschede en omstreken!

Maandagochtend is de nieuwe radiostudio van Groot Nieuws Radio officieel in gebruik genomen. Het programma 'Bij Jorieke' was als eerste vanuit de Troubadour in Veenendaal te horen en stond volledig in het teken van 'opnieuw beginnen'. De nieuwe plek van Groot Nieuws Radio biedt meer ruimte om luisteraars en (muzikale) gasten te ontvangen.

Tim Hendriks was de laatste die mocht uitzenden vanuit de oude studio. In Blessings was Henk Dik te gast. Al jaren is hij enorm betrokken bij Groot Nieuws Radio. Hij sprak in de laatste minuten in de oude studio een gebed uit. Het fragment kun je hier beluisteren. Jorieke Fredrikze nam na het nieuws het stokje over. Het overschakelmoment kun je hier beluisteren.

Als gevolg van de verhuizing van Groot Nieuws Radio, zijn er ook enkele wijzigingen aangebracht in de internetstreams. Als je luistert via een internetradio of een applicatie op je computer (zoals Windows Media Player of VLC Player), dan kun je mogelijk hinder ondervinden. De oplossing daarvoor vind je hier. Meer informatie over de verhuizing van Groot Nieuws Radio lstaat op de speciale verhuispagina.

Bron: website Groot Nieuws Radio | dd 15-05-2017


Terug naar het overzicht