De Christelijke Boekhandel voor Enschede en omstreken!

OPEN HIER IN EEN ANDER TABBLAD (PDF)

Europese privacywetgeving (AVG)

Beste lezer,

Op 25 mei is de nieuwe Europese wetgeving (AVG) in werking getreden. Vanaf dat moment hebben wij uw specifieke toestemming nodig om uw naam, e-mail en adresgegevens in ons systeem te mogen bewaren.

1a Uw gegevens in onze winkel
Wij gebruiken uw gegevens alleen bij een bestelling, het verwerken van een order, het maken van een factuur, het versturen van uw bestelling en om specifieke acties schriftelijk en/of per e-mail aan u door te geven (zie ook ‘2 Nieuwsbrief’ ). Uw bankgegevens staan niet in uw klantgegevens in ons systeem. Wanneer u een artikel bij ons betaalt via pin of een factuur, dan zijn uw bankgegevens alleen te zien op ons bankafschrift. (zie ‘4 Beveiliging van uw gegevens’ )

1 b Uw gegevens in onze webwinkel
Als u in onze webwinkel een account heeft aangemaakt, dan zijn uw gegevens opgeslagen in uw account. Uw actieve bestellingen kunnen wij inzien en verwerken, en oude bestellingen kunnen wij terugvinden in het archief. U kunt in uw account zelf ook uw nieuwe en oude bestellingen inzien, en uw contactgegevens en wachtwoord eenvoudig wijzigen.

Onze webwinkel nemen wij af via BCB, en wordt beheerd door Netivity. Wanneer u een bestelling betaalt via onze webwinkel, dan zijn uw gegevens ook bekend bij Buckaroo. Zij verzorgen de betalingen voor ons. (zie ‘4 Beveiliging van uw gegevens’ )

1 c Uw gegevens via Social Media
Als u sociale media gebruikt kunt u ons volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Stelt u via sociale media een vraag aan ons en zien we die vraag voorbijkomen, dan verwijderen we uw bericht en uw accountnaam niet, omdat we graag op uw bericht willen kunnen reageren.

2 a Nieuwsbrief
Als u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief, dan heeft u een e-mail van ons ontvangen waarin wij u vragen om uw toestemming voor het bewaren van uw e-mailadres.

2 b Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief?
Onder elke nieuwsbrief staat voortaan altijd een link om u af te kunnen melden. Deze link vindt u ook hier

3 a Wilt u dat uw gegevens uit ons systeem worden verwijderd?
Reageer dan op deze mail met “Graag mijn gegevens verwijderen” met daarbij uw naam en adresgegevens. U krijgt geen bericht van ons als wij uw gegevens hebben verwijderd.

3 b Gaat u akkoord met het bewaren van uw gegevens?
Reageert u niet op deze mail, dan gaan wij er vanuit dat u akkoord bent dat uw gegevens in ons systeem staan.

4 Beveiliging van uw gegevens
Uiteraard is ons systeem afgeschermd met een wachtwoord, en er zit een anti virus programma op. Alleen onze medewerkers kunnen bij de gegevens. Wij geven uw gegevens niet door aan derden.

Wij verwachten van de professionele bedrijven bij wie wij onze systemen afnemen dat zij net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij en deze opslaan met de modernste technieken in systemen die conform de AVG extra zijn beveiligd, zodat wie niets met uw gegevens te maken heeft, er ook niet bij kan. Mocht u het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten (zie onderstaande contactgegevens).

5 Heeft u vragen? Wij horen graag van u.

 

Met vriendelijke groet, 

Ada Otter, 
Manager
Verkoper 
Team David, 
Verkoopteam 
 

DAVID

A Beltstraat 45, 7512 AC ENSCHEDE
T 053-4323363
E info@boekhandeldavid.nl .
W http://www.boekhandeldavid.nl

Stichting Christelijke Boekhandel David
KvK-nummer 06063599
Btw-nummer NL006539476B01