De Christelijke Boekhandel voor Enschede en omstreken!

In juni ontvang je bij aankoop van € 15,- aan boeken het boekje Vier de Zomer cadeau.

Christelijke boekhandel
1 juni 08:00 tot 30 juni 23:00

Ha, daar zijn ze weer - de zomermaanden! Die prachtige tijd in het midden van het jaar, waarnaar je zo intens kunt verlangen in tijden van kou en nattigheid. Het seizoen van blauwe luchten. Van zee & zomerzon. Van genieten - samen met familie en vrienden. Een tijd van vrij zijn en plannen maken. Van erop uit gaan en lekker lui lezen. Van adem scheppen en in balans komen.

Kris Bossenbroek en Elise Lengkeek trekken deze zomer negen dagen lang graag met jou en je familie op. Je vindt hun tips & time-outs in het Vier de zomer-boek. Negen dagen, ja, ja… Maar je kiest uiteraard zelf welke dagen dat zijn. Ze kunnen netjes aaneensluiten. Of je spreidt ze over twee of drie weken.

Elise Lengkeek
Elise Lengkeek is journalist en auteur. Dit jaar verscheen bij Royal Jongbloed haar 750 pagina’s tellende Mijn getijdenboek, Bidden op het ritme van de dag (€ 24,95).

Kris Bossenbroek
Kris Bossenbroek is een creatief duizendpoot. Naast ontwerpen en illustreren geeft ze diverse DIY workshops. Ook  introduceerde ze het biblejournaling in Nederland (www.biblejournaling.nl).


Terug naar het overzicht